7 februari 2022

Tweede Kamerlid bezoekt Hoogeveen

 - persbericht –    03-02-2022                                                                                           

 

Tweede Kamerlid bezoekt Hoogeveen

Vorige week vrijdag heeft Tweede Kamerlid voor de SGP, Chris Stoffer een bezoek gebracht aan Hoogeveen. Samen met het lokale bestuur van de SGP Hoogeveen en fractieleider Brand van Rijn bracht dhr. Stoffer een werkbezoek aan het Hoogeveense bedrijf E- Solarlight en in de avond gaf hij een lezing in de Beth-Elkerk van Noordscheschut over de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen.

Het bezoek aan E-Solarlight stond in het kader van lokale verbindingen tussen gemeente en bedrijfsleven. De SGP-Hoogeveen wil zich hard maken voor een lokale inzet van lokale bedrijven. E-Solarlight is een jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in LED Solar Hybride verlichting voor buiten en LED verlichtingssystemen op maat voor zowel binnen als buiten. Dit bedrijf werk voor allerlei opdrachten in heel ons land, maar zou ook voor Hoogeveen van grote betekenis kunnen zijn in de ontwikkeling van o.a. duurzame straatverlichting.

Zowel in het werkbezoek in de middag alsmede in de avondlezing werd duidelijk dat politiek pas geloofwaardig wordt wanneer beloftes overgaan in daden. Juist door het gesprek aan te gaan met burgers en bedrijfsleven wil de SGP laten zien dat eerlijke politiek handen en voeten kan krijgen wanneer er geluisterd en gehandeld wordt mét en in samenwerking met haar burgers.

 

 

 

Tweede Kamerlid bezoekt Hoogeveen